aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Ευχαριστημένος ο Σπιλέφσκι

Άρης: Ευχαριστημένος ο Σπιλέφσκι

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Άρη στο πρώτο φιλικό επί λετονικού εδάφους έμεινε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι. Σ’ ένα φιλικό περισσότερο για ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επιβλήθηκε με 4-0 της Β’ ομάδας της Ρίγας. Σε αυτά που κρατάει ο Λευκορώσος προπονητής από το ματς, είναι η καλή παρουσία των νεοφερμένων αποκτημάτων, με τους Μαγιαμπέλα και Ντεντέ-Λομ μάλιστα να σκοράρουν. Ο Σόκε, που αποκτήθηκε επίσης πρόσφατα, κάνει ατομικές προπονήσεις έτσι ώστε να φτάσει στο επίπεδο των υπολοίπων.

Αύριο είναι προγραμματισμένο και δεύτερο φιλικό παιχνίδι, ενώ την Πέμπτη οι πράσινοι θα επιστρέψουν στην Κύπρο, όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 4 Ιουλίου, όταν και θα ταξιδέψουν για τη Σλοβένια, για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός στον Άρη. Οι πράσινοι προχώρησαν ήδη σε εννέα προσθήκες και έπεται και συνέχεια. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο μεσοεπιθετικά. Υπάρχουν ήδη, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου Κώστα Παπαδόπουλου, διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές. Σε μία περίπτωση, συμπλήρωσε, είναι πολύ κοντά στο να υπάρξει συμφωνία, με τα γαλλικά Μέσα να επιμένουν πως πρόκειται για τον επιθετικό της Γκινγκάμπ, Γιανίκ Γκομίς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ