aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ

Άρης: Έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ

Με σύμμαχο την παράδοση των τελευταίων χρόνων, ο Άρης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την Κυριακή (19:00), για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σε αυτή τη… νέα εποχή, στην παρουσία των Λευκορώσων επενδυτών έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της ομάδας της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, οι πράσινοι παραμένουν αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ παράλληλα τρέχουν σερί δύο εντός έδρας νικών (δύο ματς έμειναν στην ισοπαλία). Τελευταία ήττα του Άρη από την ΑΕΚ, σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν στις 13 Ιανουαρίου του 2018, όταν οι κιτρινοπράσινοι επικράτησαν με 4-1.

Συνεχίζεται, εν τω μεταξύ, η προετοιμασία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης. Η λεμεσιανή ομάδα με τη νίκη της επί του Ακρίτα (3-0) την προηγούμενη αγωνιστική ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και εκεί φιλοδοξεί να παραμείνει.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι υπολογίζει κανονικά στον Καζού, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, όμως αποφασίστηκε να μείνει εκτός από το επόμενο ματς απέναντι στον Απόλλωνα. Αντιθέτως, ο Λευκορώσος προπονητής δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Γιαγκό, ενώ όσον αφορά τον Στεπίνσκι, που κόντρα στον Ακρίτα επέστρεψε μετά από μήνες στην αποστολή, κάθε μέρα που περνάει είναι και πιο έτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ