aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Έχασε άλλη μία μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο

Άρης: Έχασε άλλη μία μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο

Τι και αν συμπλήρωσε 6 σερί αγώνες χωρίς νίκη; Τι και αν κατά το τελευταίο δίμηνο μάζεψε μόλις 4 από τους 24 βαθμούς που διακυβεύονταν; Ο Άρης παραμένει ζωντανός στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και θα υλοποιήσει τον στόχο εάν στο φινάλε του πρωταθλήματος καταβάλει την αντίσταση της Ανόρθωσης.

Θα την υποσκελίσει βαθμολογικά, κόβοντας το νήμα του τερματισμού στην 4η θέση. «Έχουμε μπροστά μας μεγάλο τελικό, τον τελικό της Ευρώπης. Αν η ομάδα καταφέρει να κερδίσει την Ανόρθωση, τότε θα ξεχαστούν όλα. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, αποτυπώνοντας ουσιαστικά την επόμενη μέρα στους πράσινους.

Για να καταφέρει η ομάδα της Λεμεσού να υπερκεράσει το εμπόδιο της «Κυρίας», εννοείται πως καλείται να φτάσει στο ύψος μίας εκ των καλύτερων φετινών εμφανίσεων. Γιατί, σε περίπτωση που παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο που έβγαλε σε μεγάλα κομμάτια των πρόσφατων αναμετρήσεων, τότε αυτομάτως θα μειωθούν στο ελάχιστο οι πιθανότητες.

Στο προχθεσινό ματς με τον Απόλλωνα, για παράδειγμα, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Σπιλέφσκι, άλλη μία φορά πλήρωσαν τις αμυντικές αδυναμίες και κυρίως τα κενά διαστήματα. Παρά το γεγονός ότι έφεραν σχετικά νωρίς το παιχνίδι στα ίσα, δέχθηκαν δύο γκολ μέσα σε 12 λεπτά. Και με το σκορ 3-1 στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, τα πράγματα έγιναν εξαιρετικά δύσκολα στη συνέχεια.

«Θέλαμε να μπούμε πολύ επιθετικά και προφανώς κάποιοι παίκτες δεν το κατανόησαν. Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ήμασταν αρκετά καλοί, όμως το παιχνίδι αποτελείται από δύο ημίχρονα», είπε εξάλλου ο κόουτς του Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ