aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Εάν το πιστεύεις όπως εμείς θα τα πούμε στο πέταλο»

Άρης: «Εάν το πιστεύεις όπως εμείς θα τα πούμε στο πέταλο»

Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τους φίλους του να δώσουν βροντερό παρών στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το ερχόμενο Σάββατο, για τον «τελικό» με την Ανόρθωση που θα κρίνει το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν:

«90 ΛΕΠΤΑ ΑΠ’ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Περήφανε Αρειανέ,

Απομένουν άλλα 90 λεπτά για να ολοκληρωθεί το δυσκολότερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ιστορίας. Σε αυτή την απαιτητική σεζόν, ευτύχησες να δεις τον ΑΡΗ μας να επιστρέφει στην Α΄ κατηγορία και να κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Η ομάδα σου σε γέμισε με τόση περηφάνια φέτος που σε ώθησε να φωνάξεις αυθόρμητα για πρώτη φορά, “ΆΡΗΣ Θεός πρωτάθλημα”.

Αυτή η ομάδα 90 λεπτά πριν το τέλος, χρειάζεται τη στήριξη σου. Τα 90 λεπτά που θα καταδείξουν εάν η σεζόν που ολοκληρώνεται θα γραφτεί στην ιστορία μας ως η πιο επιτυχημένη.

Έλα στο γήπεδο να χειροκροτήσεις, να φωνάξεις και να σπρώξεις την ομάδα για μια τελευταία φορά εφέτος. Ο τεράστιος βαθμός δυσκολίας του αγώνα, δεδομένος. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος όμως, ο ΑΡΗΣ σου, το αξίζει.

Εάν το πιστεύεις όπως εμείς, θα τα πούμε στο πέταλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ