aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δοκιμάζονται τα όρια και οι αντοχές του

Άρης: Δοκιμάζονται τα όρια και οι αντοχές του

Άλλο ένα γερό τεστ-αποδείξεων έρχεται για τον Άρη. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εννοείται πως θα δοκιμαστούν ακόμα μία φορά τα όρια και οι αντοχές της ομάδας του Αλεξέι Σπιλέφσκι, με την έκβαση του 90λεπτου να «φωτογραφίζει» εάν θα διατηρηθεί σε τροχιά διεκδίκησης εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν ή θα αρκεστεί στα αμέσως επόμενα παιχνίδια στη μαθητική εξασφάλιση εξόδου στις άλλες διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Ο Άρης, με αντεπίθεση διαρκείας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, κάλυψε αρκετό από το χαμένο έδαφος και τώρα έχει την ευκαιρία με νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ να ανέβει στη δεύτερη θέση. Εκεί που βρέθηκε για τελευταία φορά τη 19η αγωνιστική. Ο Λευκορώσος προπονητής δεν αναμένεται ότι θα ανακατέψει την τράπουλα του αρχικού σχήματος. Εξάλλου, δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος από τη στιγμή που το σύνολο παρουσιάζεται ιδιαίτερα απαιτητικό εδώ και ένα μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ