aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Διπλό» Ευρώπης και μετά… τίτλος

Άρης: «Διπλό» Ευρώπης και μετά… τίτλος

Βρισκόμενος στην πρώτη θέση και στο +3 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, ο στόχος του Άρη δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος. Θα θελήσει να γράψει «χρυσή» σελίδα, πανηγυρίζοντας τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του Συλλόγου. Ωστόσο, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι, όπως λένε συνήθως παράγοντες και προπονητές, για την ώρα προέχει το αυριανό με την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Σ’ ένα ματς που ο Άρης θα θελήσει να φθάσει στην επιτυχία, να διευρύνει το αήττητο σερί του, διατηρώντας ή και ενδεχομένως αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες του. Παράλληλα, θα «κλειδώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού θα πάρει τη διαφορά σε επίπεδο που δεν θα μπορεί να καλυφθεί στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Θα πάει στο +9 από την αντίπαλό του, αλλά θα υπερτερεί στα μεταξύ τους, ενώ το ίδιο θα ισχύει και απέναντι στην Πάφος FC, εφόσον κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ και φθάσει τους 61 βαθμούς και ο Άρης θα είναι στο 70 βαθμούς.

Στην ομάδα της Λεμεσού ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι. Ο Σπιλέφσκι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και είναι σε θέση να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Οι πράσινοι θα πάνε υποψιασμένοι στην έδρα της ΑΕΚ, έχοντας κατά νου τις ήττες στην α’ φάση.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ