aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δίνει φανέλα βασικού στους Γκομίς και Καζού

Άρης: Δίνει φανέλα βασικού στους Γκομίς και Καζού

Mε τους Γκομίς και Καζού στην ενδεκάδα θα παραταχθεί ο Άρης στην αυριανή αναμέτρηση με το Παραλίμνι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», προσωρινή έδρα του μέχρι να ετοιμαστεί το νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ξέρει καλά και το έχει μεταφέρει στους παίκτες του πως βαθμολογική απώλεια δεν θα γίνει αποδεκτή τόσο από τον ίδιο όσο και τη διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας. Ο Λευκορώσος τεχνικός τόνισε πως η Ένωση διαθέτει ένα σύνολο που δύσκολα χάνει και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Όπως είπε, είναι ικανή να κάνει τη ζημιά εάν δεν έχουν συγκέντρωση.

Ο Γιανίκ Γκομίς είναι έτοιμος να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του Άρη. Πολύ πιθανόν να πάρει τη θέση του Μαγιαμπέλα, ο οποίος στον προηγούμενο αγώνα έγινε αλλαγή, με τον Στεπίνσκι να περνά στο γήπεδο από τη στιγμή που ο Γκομίς ήταν εκτός αποστολής. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Καζού, ο οποίος θα πάρει θέση βασικού και τον Μποακί να μένει λογικά στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ