aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα

Άρης: Δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, δείχνει ξεκάθαρα πως έχει καταλήξει σ’ έναν κορμό, με τους Βανά Άλβες, Μουσούντα, Μπρόρσον και Μπέγκντσον να μην βγαίνουν από την ενδεκάδα. Οι Σόκε και Μπαμπίκα έχουν βρεθεί και στους 8 αγώνες του Άρη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ και ο Κακόριν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε 7 αναμετρήσεις με τις 4 να είναι ως βασικός.

Μια άλλη παρατήρηση που μπορεί να γίνει στις επιλογές του Σπιλέφσκι είναι και για τον Μπράουν, ο οποίος στα 2 τελευταία παιχνίδια μένει στον πάγκο παρόλο που στα προηγούμενα 6 ήταν στις αρχικές επιλογές. Αυτό ασφαλώς αποδεικνύει και την ποιότητα, αλλά και την ποσότητα των λύσεων που έχει ο Λευκορώσος τεχνικός.

O Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για ένα δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα εκτός έδρας. Σ’ ένα γήπεδο, που μπορεί η ομάδα της Κατωκοπιάς να μην έχει πάρει βαθμό, όμως ζόρισε ως ένα βαθμό τους αντιπάλους της. Τον Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν τον παρασύρει η βαθμολογική συγκομιδή της Δόξας, που έχει να κερδίσει τέσσερα παιχνίδια και προετοιμάζει την ομάδα του για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα, που θα έχει ως στόχο να πετύχει την πρώτη της νίκη στο «σπίτι» της.

Αυτά τα παιχνίδια, όπως το προσεχές, μπορούν να καθιερώσουν τον Άρη στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να του δώσουν εξτρά δύναμη για να συνεχίσει την προσπάθειά του για να πετύχει κάτι καλό στη φετινή περίοδο. Για την αναμέτρηση της Δευτέρας, αν και πολύ νωρίς, αμφίβολος κρίνεται ο Γιαγκό, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με το Παραλίμνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ