aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δεν θα τα βάψει και μαύρα

Άρης: Δεν θα τα βάψει και μαύρα

Η εμφάνιση του Άρη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ δεν ήταν η αναμενόμενη. Υστέρησε σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να δεχθεί την πρώτη ήττα μετά από δύο μήνες. Ωστόσο, στην ομάδα της Λεμεσού δεν τα βάφουν μαύρα, αντιθέτως τονίζουν πως από την πρόσφατη εμφάνιση έχουν να μάθουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Άλλωστε, ο Άρης είναι εντός στόχου της διεκδίκησης ευρωπαϊκού εισιτηρίου και εκεί είναι όλοι επικεντρωμένοι στην ομάδα. Ακολουθούν άλλα τέσσερα σημαντικά παιχνίδια, στα οποία θα επιδιώξουν τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή και στο τέλος θα κάνουν ταμείο. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι με την Πάφος FC εκτός έδρας, στις 29 Απριλίου και εστιάζεται η προσοχή.

Ο Σπιλέφσκι, που παραχώρησε διήμερο ρεπό, θα περιμένει σήμερα τους παίκτες του για προπόνηση. Αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο. Το επόμενο διάστημα θα διαφανεί εάν θα προλάβει ο Μπαμπίκα, την ώρα που είναι δεδομένη η απουσία του Καζού λόγω της αποβολής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ