aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δεν ήταν μόνο η ήττα, ήταν και ο τρόπος

Άρης: Δεν ήταν μόνο η ήττα, ήταν και ο τρόπος

Η πρώτη ήττα του Άρη στο πρωτάθλημα στεναχώρησε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Αν ήταν προηγούμενες σεζόν, στον Άρη θα έλεγαν ότι «μια ήττα από τον Απόλλωνα ήταν στο πρόγραμμα». Πλέον, στους πράσινους της Λεμεσού άλλαξαν τα πράγματα, ο πήχης τέθηκε πολύ πιο ψηλά και η όποια ήττα ενοχλεί.

Στο ματς του Σαββάτου, αυτό που ενόχλησε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι ο Άρης αγωνιζόταν με αριθμητικό πλεονέκτημα για μια ώρα και δεν το αξιοποίησε. Στάθηκε και άτυχος σε κάποιες στιγμές, με τα δοκάρια να στέκονται σύμμαχος του αντιπάλου. Στον Άρη βλέπουν μπροστά, έχοντας ως στόχο να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη και πιο απαιτητική.

Δεν υπάρχει χρόνος για κλάμα αλλά για ανασύνταξη, αφού την Παρασκευή η ομάδα της Λεμεσού θα αναμετρηθεί με την ΠΑΕΕΚ εκτός έδρας. Ο Λιάσος Λουκά αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Μπάμπιτσκα, που αποχώρησε τραυματίας, εάν θα τον έχει στη διάθεσή του και πότε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ