aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι

Άρης: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι

Η βαθμολογία και η αγωνιστική του εικόνα επιβεβαιώνουν ότι ο Άρης δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Αγνοεί τη νίκη για πάνω από ένα μήνα κι οπισθοχώρησε. Αν προσμετρήσουμε ότι από τους 15 διαθέσιμους βαθμούς στα τελευταία πέντε ματς, είχε κέρδος μόνο δύο βαθμούς, είναι εύκολο να αντιληφθούμε και το μέγεθος της βαθμολογικής ζημιάς. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού με την Ομόνοια κι η ήττα ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Με ελλείμματα σε όλες τις γραμμές ήταν δύσκολο να δημιουργήσει και κατ’ επέκταση να απειλήσει.

Ο προπονητής της λεμεσιανής ομάδας, Λιάσος Λουκά, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του τονίζοντας ότι «τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και εμείς νιώθουμε δυνατοί». Ταυτόχρονα εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η ομάδα σύντομα θα επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. «Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαστε η ίδια ομάδα. Η ομάδα είναι από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Πρέπει να δουλέψουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε.

Θα κυνηγήσουμε τους στόχους κάθε παιχνίδι, για να παραμείνει ο Άρης σε τροχιά Ευρώπης. Δεν πρέπει να μας πανικοβάλλει αυτή η κατάσταση. Δεν είμαστε ομάδα που μας καταβάλλει ο πανικός», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κύπριου τεχνικού, ο οποίος έπιασε δουλειά για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ένα ματς στο οποίο το «διπλό» θα είναι ισχυρή τονωτική ένεση ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ