aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δεν είναι όλα μαύρα κι άραχνα

Άρης: Δεν είναι όλα μαύρα κι άραχνα

Ο Άρης συμπλήρωσε ένα μήνα χωρίς νίκη (η τελευταία ήταν κόντρα στην Πάφος FC στις 20 Μαρτίου), οπισθοχώρησε στη βαθμολογία, αλλά δεν είναι όλα μαύρα κι άραχνα.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ καλύτερα με μεγαλύτερη συγκομιδή από τους δύο βαθμούς στα ματς που έγιναν στο Τσίρειο με αντιπάλους τον Απόλλωνα, την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, είναι για τα καλά στη μάχη για την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και με λίγη τύχη μπορεί να προσβλέπει ακόμη πιο ψηλά.

Έτσι κι αλλιώς, η φετινή παρουσία του Άρη είναι ιστορική και σημαδιακή. Ως σύλλογος ανεβαίνει επίπεδο, βελτιώθηκε αισθητά σε όλους τους τομείς κι είναι βέβαιο ότι έχει τη δυναμική στην απόκτηση νέων φίλων και οπαδών. Ενδεικτική είναι και η χθεσινή ανάρτηση της ομάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ατμόσφαιρα στο Τσίρειο στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και κυρίαρχο σύνθημα το «Είμαστε Άρης»: «Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας. Είστε ο λόγος να παλεύουμε για τη νίκη! Είστε ο λόγος να ανυπομονούμε για κάθε αγώνα. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη ατμόσφαιρα. Ραντεβού στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ