aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Δείγμα επιθετικής υπεροπλίας

Άρης: Δείγμα επιθετικής υπεροπλίας

Στην περσινή σεζόν, κατά την οποία ο Άρης έκανε αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα, μετά τον τραυματισμό του Στεπίνσκι παρουσίασε δυσκολία στο εύκολο γκολ.

Κατά τη διάρκεια της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ενέταξε εκ νέου τον Στεπίνσκι στην ομάδα της, αλλά ενίσχυσε το ρόστερ της με τους Κακόριν και Γκομίς. Δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, αποκτώντας υπεροπλία στην επιθετική γραμμή. Ήδη, η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε 12 γκολ και διαθέτει την πρώτη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος.

Είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν, αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής τόσο του Γκομίς όσο και του Κακόριν, δείχνουν πως εκεί που είχε θέμα πέρσι ο Άρης φέτος είναι στελεχωμένος σωστά. Η εύκολη επικράτηση επί του Ακρίτα δείχνει τη σωστή νοοτροπία που έχουν οι παίκτες του Σπιλέφσκι, αλλά και με τι έμψυχο δυναμικό είναι φτιαγμένη η ομάδα της Λεμεσού.

Αν κοίταζε κάποιος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Ακρίτα τον πάγκο του Άρη, θα το επιβεβαίωνε. Κάθονταν οι Μαγιαμπέλα, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο και Γιαμπλόνσκι, που σε άλλες ομάδας θα ήταν βασικοί. Αυτή ακριβώς η υπεροπλία σε έμψυχο δυναμικό κάνει τον Άρη να είναι μια από τις ομάδες που μπορούν, αλλά και θέλουν να διεκδικήσουν κάτι καλό στη φετινή περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ