aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Χτυπάει» στο τέλος

Άρης: «Χτυπάει» στο τέλος

Έναν πολύτιμο βαθμό στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άρης. Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Λεμεσού «χτυπάει» στο τέλος των αγώνων της. Το ίδιο είχε κάνει και στο προηγούμενο ματς με την Πάφος FC και πάλι εκτός έδρας, παρόλο που ακολούθησε η ισοφάριση από την αντίπαλό του. Σε άλλο ένα πρόσφατο παιχνίδι, αυτό με την Ανόρθωση στο Τσίρειο, έφθασε στην ισοφάριση με γκολ στο 89’.

Οι πράσινοι της Λεμεσού, που βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 47 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, πέτυχαν τα 9 από τα 33 γκολ τους (27,27%) στο τελευταίο 15λεπτο των αναμετρήσεών τους. Είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο τέταρτο στο παιχνίδι. Τι σημαίνει αυτό; Ο Άρης έχει πολλές δυνάμεις και παλεύει μέχρι το τέλος για κέρδος. Άλλωστε, οι αγώνες τελειώνουν μόνο όταν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του για το νέο εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με τον Σπιλέφσκι να αναμένει την επάνοδο κάποιων παικτών που απουσίασαν με την ΑΕΚ, ώστε να είναι σε θέση να παρουσιάσει ακόμη πιο δυνατό σχήμα για να «χτυπήσει» το παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ