aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Χτυπά» καλύτερα στο τέλος

Άρης: «Χτυπά» καλύτερα στο τέλος

Τα 52 γκολ σε 28 αγώνες πρωταθλήματος που πέτυχε ο Άρης, τον φέρουν να διατηρεί την πρώτη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λεμεσού στα τελευταία παιχνίδια της είναι ιδιαίτερα παραγωγική. Παράλληλα, χωρίζοντας τους αγώνες ανά 15λεπτο, ο Άρης «χτυπά» καλύτερα στο τέλος.

Πέτυχε τα 12 από τα 52 γκολ στο διάστημα 75’-90’. Επίσης, βλέπει δίκτυα με μεγάλη συχνότητα και στο τέλος του ημιχρόνου (30’-45’), αφού πέτυχε 10 γκολ. Όσα και στο διάστημα 15’-30’. Το λιγότερο παραγωγικό τέταρτο για τους πράσινους της Λεμεσού είναι από το 60’ έως το 75’.

Εξάλλου, ο Άρης δέχθηκε φιλική ήττα (0-2) από τη Ρίγα, σε αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο «Αλφαμέγα». Με πολλά νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα παρουσιάστηκε η ομάδα του Σπιλέφσκι, καθώς απουσιάζουν αρκετοί διεθνείς. Στην ομάδα της Λεμεσού σκέφτονται, πλέον, τον επόμενο επίσημο αγώνα, που είναι με τον Απόλλωνα στις 2 Απριλίου, ως τυπικά φιλοξενούμενοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ