aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Αρχίζει το μοντάρισμα μέσω φιλικών αγώνων

Άρης: Αρχίζει το μοντάρισμα μέσω φιλικών αγώνων

Ο Άρης, μέσω των φιλικών αγώνων στη Σλοβενία, θα θελήσει να ετοιμαστεί όσο το δυνατό καλύτερα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα έχει τη δυνατότητα να καταλήξει στις βασικές επιλογές που θα παρουσιάσει στις 21 Ιουλίου απέναντι στη Νέφτσι Μπακού.

Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα της Λεμεσού αρχίζει μία σειρά από τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Αντίπαλός του η Σλάβεν Μπελούπο (17:30). Από τη στιγμή που ο Άρης θα δώσει φιλικό παιχνίδι και αύριο με τον Άρη Θεσσαλονίκης, ο τεχνικός των πρασίνων της Λεμεσού αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του. Θα αναμένει τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις να βγουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σπιλέφσκι θέλει να δει έναν Άρη να τρέχει περισσότερο, αλλά και να είναι πιο αποτελεσματικός από την περσινή σεζόν. Αυτά τα στοιχεία πρόσθεσε με τις επιλογές νέων παικτών, αλλά και με τη δουλειά που κάνει στην προετοιμασία.

Aris (3) Aris (2) Aris (4)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ