aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Αποδείξεις και... απειλητικό μήνυμα

Άρης: Αποδείξεις και… απειλητικό μήνυμα

Σπουδαία, θριαμβευτική νίκη πανηγύρισε ο Άρης επί του Απόλλωνα με 3-0, στο λεμεσιανό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής. Οι πράσινοι έστησαν «πάρτι» στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν ότι ήθελαν στο επιθετικό τους μισό και χάρις σε γκολ των Κακόριν (75’), Ντζαβέ (89’) και Στεπίνσκι (πεν. 90+5’) πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο «σακούλι».

Η αποψινή εμφατική νίκη επί των περσινών πρωταθλητών αποτελεί άλλη μια απόδειξη των δυνατοτήτων της ομάδας και των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί, σε συνέχεια της περσινής εντυπωσιακής σεζόν. Με τέτοιες νίκες είναι που ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι παίκτες του αποδεικνύουν ότι έχουν το «μέταλλο» ώστε να πρωταγωνιστήσουν.

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Άρης επιβεβαιώνει όσους τον θεωρούν και φέτος, ως μια από τις ομάδες που θα είναι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και θα «παλέψουν» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε ο Λευκορώσος προπονητής ενόψει της συνέχειας, στέλνοντας… απειλητικό μήνυμα στους αντιπάλους του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ