aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Από το κακό στο χειρότερο

Άρης: Από το κακό στο χειρότερο

Ο Άρης, μέσω των εμφανίσεων του στο ξεκίνημα, δημιούργησε υψηλές προσδοκίες στον κόσμο και τη διοίκηση. Ωστόσο, η συνέχεια δεν είναι ανάλογη.

Οι λόγοι; Οι αντίπαλοι πλέον έχουν «διαβάσει» το παιχνίδι του και παίζοντας έξυπνα, καταφέρνουν να εξουδετερώσουν τα «όπλα» του. Την ίδια ώρα, τίθεται θέμα διαχείρισης των αγώνων από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι, κάτι που «πλήγωσε» τη λεμεσιανή ομάδα και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ένα άλλο κεφάλαιο που παίζει ρόλο στην εικόνα των τελευταίων αγώνων είναι το μετεγγραφικό. Ο Άρης διαθέτει γεμάτο ρόστερ, ωστόσο δεν είναι λίγοι οι παίκτες που παρουσιάζουν κάμψη στην απόδοση. Αυτό θα μπορούσε να μην επηρεάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό αν η ομάδα είχε προχωρήσει σε ενίσχυση. Ο Άρης, έχει ολοκληρώσει τη μετεγγραφή ενός παίκτη. Του Λευκορώσου Σουμάνσκι, ο οποίος δεν έχει μπει στη μάχη.

Όλα αυτά έχουν οδηγήσει την ομάδα σε δύσκολη κατάσταση. Αποκλείστηκε προχθές βράδυ από τη συνέχεια του κυπέλλου, δεχόμενος μάλιστα τέσσερα γκολ. Πλέον, η μόνη διέξοδος για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι μέσω του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ