aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Από το -10 τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Άρης: Από το -10 τρώγοντας έρχεται η όρεξη

Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα, ο Άρης έπρεπε να νικήσει στο ματς κόντρα στη Δόξα, αλλά χρειάστηκαν θεοί και… δαίμονες για να πάρει το τρίποντο. Είναι ενδεικτικό ότι με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου, ο αντίπαλος τερματοφύλακας είχε πέντε αποκρούσεις (συνολικά έφτασε τις 11 σε 18 τελικές)!

Κι όμως ο δρόμος για τη νίκη άνοιξε με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε κι επιτεύχθηκε με ένα αυτογκόλ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι στο -10 από την κορυφή κι όμως οι ποδοσφαιριστές της πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου. «Ελπίζω να είμαστε οι πρωταθλητές, γιατί αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Τα πλέι οφ είναι τρελά. Το είδαμε και πέρσι. Έχουμε μεγάλα όνειρα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Μάριους Στεπίνσκι, που βρίσκει πολλούς συμμάχους στα αποδυτήρια. Στην παρούσα φάση, βέβαια, ο άμεσος στόχος είναι το επόμενο σκαλοπάτι, η 3η θέση δηλαδή, αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ομολόγησε ότι έβαλε τις φωνές στο ημίχρονο για να έρθει η ανατροπή και συγχάρηκε τους παίκτες του για την ενέργεια και το πάθος που επέδειξαν. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί τους υπενθύμισε ότι ακολουθεί ένα ματς στο οποίο η προϊστορία δεν είναι με το μέρος τους. «Θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Ξέρω ότι στην ιστορία του Άρη δεν κέρδισε ποτέ την Ομόνοια εκεί, αλλά ήρθε η ώρα να αλλάξουμε αυτή την ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η… αλλαγή της ιστορίας έχει ψηλό βαθμό δυσκολίας, αφού εκτός των άλλων μόλις προχθές οι πράσινοι της Λευκωσίας άλλαξαν προπονητή. Στην αναμέτρηση με το «τριφύλλι», ο Σπιλέφσκι θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μαγιαμπέλα επειδή έπιασε το απαγορευμένο όριο κίτρινων καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ