aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Από την εποχή του Μπλαχίν!

Άρης: Από την εποχή του Μπλαχίν!

Ημέρες της εποχής Όλεγκ Μπλαχίν ζουν στον Άρη. Τότε, με τον Ουκρανό σταρ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε ανάλογη πορεία με τη φετινή. Όπως και τώρα, έτσι και τότε, η ομάδα της Λεμεσού είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, με αποτελέσματα που είχαν συζητηθεί.

Την περίοδο 1989-90, με τον κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» στις τάξεις του, ο Άρης είχε μεγαλουργήσει. Μάλιστα εκείνη τη σεζόν είχε τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, σπρώχνοντας και φίλους άλλων ομάδων να στηρίξουν την προσπάθεια της λεμεσιανής ομάδας.

Μέχρι στιγμής, οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στο πρωτάθλημα αφού τη δεδομένη χρονικά στιγμή φιγουράρουν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες.

Ο Άρης στον αγωνιστικό χώρο δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και αυτό φάνηκε και στο Μακάρειο, καθώς κατάφερε να ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα, παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση στράβωσε από το ξεκίνημα. Μπορεί να είναι πλεονέκτημα για τον Άρη ότι ο Λιάσος Λουκά είναι για δεύτερη σεζόν στον πάγκο του αλλά η φετινή ομάδα είναι πολύ διαφορετική από την περσινή. Διαθέτει και ποιότητα και βάθος. Τεράστιο πλεονέκτημα για τον προπονητή του Άρη, που έχει στον πάγκο ποδοσφαιριστές της αξίας του Ρονγκάλια, του Σικόρσκι και πολλών άλλων.

Παράλληλα όμως είναι και θέμα ικανότητας του προπονητή, που δίνει τη δική του μάχη στον πάγκο. Στο προχθεσινό ματς με τη Δόξα βοήθησε την ομάδα του αρκετά με τις οδηγίες αλλά και με τις αλλαγές του, με τον Σικόρσκι να έρχεται από τον πάγκο και να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ