aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Από την 4η αγωνιστική και εντεύθεν στις τρεις πρώτες θέσεις

Άρης: Από την 4η αγωνιστική και εντεύθεν στις τρεις πρώτες θέσεις

Από την 4η αγωνιστική, όταν ο Άρης κέρδισε την Ανόρθωση στο Τσίρειο Στάδιο με 3-2 και ανήλθε στην τρίτη θέση, ποτέ δεν κοίταξε πίσω του. Η ομάδα της Λεμεσού, στις εννέα στροφές που ακολούθησαν, στις οκτώ βρισκόταν στο τρίτο σκαλοπάτι και σε μία εξ αυτών στο δεύτερο (6η αγωνιστική). Κάτι που έρχεται να ενισχύσει την άποψη πως οι πράσινοι διαθέτουν αξιόμαχο έμψυχο δυναμικό, πολύ καλά δουλεμένο από τον Λιάσο Λουκά, το οποίο δείχνει ικανό να παραμείνει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την πρώτη εξάδα.

Φτάνει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να καλυφθούν τυχόν κενά στο σύνολο στην επικείμενη μετεγγραφική περίοδο. Κενά που προκύπτουν κυρίως λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού, τα οποία ταλαιπώρησαν το σύνολο της Λεμεσού και με εξαίρεση το πρόσφατο παιχνίδι, σε κανένα άλλο δεν είχαν παρουσιαστεί με φουλ ρόστερ.

Στον Άρη, πάντως, δεν επαναπαύονται. Αυτό είναι το μήνυμα που περνούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μετά τη σπουδαία νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, γύρισαν πλέον σελίδα, στρέφοντας την προσοχή στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Ουσιαστικά, πρόκειται για το προτελευταίο παιχνίδι κατά το τρέχον έτος και στον Άρη εννοείται ότι στοχεύουν στη νίκη, «πηγαίνοντας» υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις στο τελευταίο 90λεπτο του 2021 με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ (17/12).  Είναι δύο παιχνίδια άκρως σημαντικά και απέναντι σε ομάδες που ο Άρης, παρά την καλή εμφάνιση, δεν κατάφερε να κερδίσει στον πρώτο γύρο. Ηττήθηκε από τον Απόλλωνα (0-1) και εξήλθε ισόπαλος με την ΠΑΕΕΚ (0-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ