aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Από αυτόν εξαρτάται…

Άρης: Από αυτόν εξαρτάται…

Το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα, προφανώς κι είναι εξ αυτών που το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται -κατά μεγάλο βαθμό- από τον Άρη. Αναλόγως της διάθεσης, της ενέργειας και της αγωνιστικής προσήλωσης που θα επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές του Αλεξέι Σπιλέφσκι στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου «Αλφαμέγα», θα εξαρτηθεί κατά πόσον θα αντλήσουν για τρίτη διαδοχική του μέγιστο βαθμολογικό όφελος, μειώνοντας αυτομάτως την απόσταση από την Πάφος FC (-2).

«Με το Παραλίμνι, δίνουμε ξανά παιχνίδι με ομάδα που μάχεται για την επιβίωσή της, που θα παλέψει με μεγάλη καρδιά στο μεταξύ μας παιχνίδι για να δείξει ότι μπορεί να κερδίσει βαθμούς. Αλλά εξαρτάται από εμάς, μέσα στο σπίτι μας, με τους φιλάθλους μας, με τη δυναμική μας, να συνεχίσουμε νικηφόρα και μην επιτρέψουμε να υπάρξουν οποιαδήποτε ερωτηματικά μετά τον αγώνα. Πρέπει να συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο ρυθμό, αυτό είναι το κλειδί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κόουτς του Αρη.

Ο Σπιλέφσκι, στάθηκε στο σκέλος της νοοτροπίας που πρέπει να έχουν οι παίκτες του ώστε να συνεχίσουν ακάθεκτοι προς την υλοποίηση των στόχων: «Δεν είμαστε Μπάγερν Μονάχου ή  Μπαρσελόνα που διαθέτουν φανταστική ατομική ποιότητα. Αυτό είναι φυσιολογικό, μεγαλώνουμε ως ομάδα, θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά το πιο σημαντικό στοιχείο για μένα είναι η νοοτροπία. Η νοοτροπία σε κάθε της μορφή. Τα παιδιά το δείχνουν αυτό και γι΄αυτό επιστρέψαμε στις επιτυχίες», ανέφερε ο Λευκωρόσος κόουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ