aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Αντίπαλός του για πρώτη φορά ο Λιάσος Λουκά

Άρης: Αντίπαλός του για πρώτη φορά ο Λιάσος Λουκά

Τον Π.Ο Αχυρώνα – Ονήσιλο θα αντιμετωπίσει σήμερα (19:00) σε φιλική αναμέτρηση ο Άρης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ο Λιάσος Λουκά, θα τεθεί αντιμέτωπος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Απ’ εκεί και πέρα, πρόθεση των πρασίνων της Λεμεσού είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές (ίσως και τέσσερις), που να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική της ομάδας. Υπάρχει μάλιστα, η πρόθεση να ξοδέψουν χρήμα, προκειμένου να αποκτηθούν ποιοτικές λύσεις. Σε μια άλλη εξέλιξη, ο Γκόρντον Σίντελφελντ θα πάρει θέση ως βοηθός προπονητής, δίπλα στον Οδυσσέα Οδυσσέως, στην Κ19 του Άρη.

Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε από χθες η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-23. Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας στο «tickets.arisfc.com». Η πώληση εισιτηρίων από τα γραφεία, θα αρχίσει την Τρίτη 9 Αυγούστου. Το κατάστημα θα είναι ανοικτό καθημερινά (09:00-13:00 και 15:00-18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ