aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Άμεση αντίδραση την ώρα που γεμίζει από επιλογές

Άρης: Άμεση αντίδραση την ώρα που γεμίζει από επιλογές

Η πρώτη ήττα του Άρη, αποτέλεσε ηχηρό «χαστούκι». Τον προσγείωσε μετά από τα τρία νικηφόρα αποτελέσματα και αφού είχαν πέσει πάνω του όλα τα βλέμματα. Η διακοπή έδωσε τη δυνατότητα στον Σπιλέφσκι να βελτιώσει την ομάδα του και να της δώσει εκ νέου ηρεμία, να μείνει ανεπηρέαστη από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με την Καρμιώτισσα.

Στο προσεχές παιχνίδι με τον Ακρίτα εκτός έδρας, θα θελήσει να βγάλει άμεσα αντίδραση, να βρεθεί εκ νέου στον δρόμο των επιτυχιών και να συνεχίσει την πορεία του για διάκριση. Την ίδια ώρα, γεμίζει η ομάδα από επιλογές, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό με την ΑΕΖ.

Οι Στεπίνσκι και Μεντιούπ θα είναι επιπλέον λύσεις, ενώ σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας θα βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που επίσης εντάχθηκαν αργοπορημένα στο ρόστερ. Μπορεί να πήραν χρόνο συμμετοχής, όμως δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Η προετοιμασία του Άρη εισέρχεται από σήμερα στην τελική ευθεία και μέσα από τις προπονήσεις, ο Λευκορώσος τεχνικός θα καταλήγει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ