aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Άλλος ένας στη φαρέτρα

Άρης: Άλλος ένας στη φαρέτρα

Καλά νέα προέκυψαν στη χθεσινή προπόνηση του Άρη, λίγες μέρες πριν από τη σημαντικότατη αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τα θετικά νέα έχουν να κάνουν με τον Στρούσκι, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα εκγύμνασης και έτσι, βάζει γερή υποψηφιότητα για να είναι στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Κυριακής.

Η αμφιβολία υπάρχει για τον Μπαμπίκα, ο οποίος ούτε και χθες κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό. Η αυριανή προπόνηση, επομένως, θα είναι καθοριστική για το αν θα είναι ή όχι στην αποστολή. Θυμίζουμε πως εκτός πλάνου του Σπιλέφσκι είναι οι Ντζαβέ και Γιαγκό. Ο Λευκορώσος προπονητής θα βρίσκεται στην κερκίδα λόγω της αποβολής στο προηγούμενο παιγνίδι.

Το επικείμενο ματς έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ο Άρης που έπεσε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην τρίτη θέση, αν έχει και άλλη βαθμολογική απώλεια, ίσως να βρεθεί ακόμα πιο κάτω, καθώς η διαφορά από την ΑΕΚ είναι πλέον στην οριακή τιμή του ενός βαθμού.

Διαβάστε επίσης:

Άρης: Ανεβαίνει βουνό σε διάστημα 19 ημερών

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ