aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα

Άρης: Άλλος ένας κρίκος στην αλυσίδα

Ο δρόμος του Άρη Λεμεσού για τη μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία του, περνάει από τη Λάρνακα. Ο σημερινός αγώνας απέναντι στην ΑΕΚ αποτελεί άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα που έχει δημιουργηθεί σε ολόκληρη της σεζόν. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +3 κι εκεί θέλει να παραμείνει.

Ο μπροστάρης σε αυτήν την προσπάθεια, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι υποστηρίζει ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για άλλο ένα βήμα. «Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα νικήσει. Αυτό είναι το κλειδί μας. Ειλικρινά δεν σκέφτομαι ούτε δευτερόλεπτο την τελευταία αγωνιστική. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Ένας μεγάλος τελικός για όλη την ομάδα», δήλωσε ο Λευκορώσος τεχνικός, ο οποίος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι παίκτες του έχουν ισχυρό κίνητρο και ψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Με νίκη, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή συμμετοχή της για τη νέα σεζόν. «Το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αλλά το “εάν” δεν μετρά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που γίνεται, με γενναιότητα, με πάθος. Το ματς είναι επικίνδυνο και πολύ δύσκολο, επειδή είναι η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ να μείνει στην κούρσα. Είναι πολύ μεγάλο ματς και για τις δύο ομάδες», απάντησε ο Σπιλέφσκι κι έδωσε τη συνταγή της επιτυχίας:

«Πρέπει να είμαστε φρέσκοι και συμπαγείς. Αισθανόμαστε την πνευματική κούρσα, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Απομένουν τέσσερα ματς κι είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν και την ψυχή τους. Η χαρά και η ευτυχία των οπαδών, από τη μια μπορεί να σε βοηθήσει και να σε εμπνεύσει, αλλά από την άλλη μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά. Πρέπει να προετοιμάζεις το σώμα σου και την σκέψη σου για να δίνεις τα πάντα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ