aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: «Αλάνθαστοι» Άλβες και Σίντελφελντ

Άρης: «Αλάνθαστοι» Άλβες και Σίντελφελντ

Οι λάτρεις των στατιστικών λένε ότι οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Στο ποδόσφαιρο αυτό μπορεί να μην ισχύει στον απόλυτο βαθμό, αλλά σαφώς και βοηθούν στο να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα. Ο Άρης παρέθεσε κάποια στατιστικά της ομάδας του, που αντιστοιχούν στις 14 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Ο απολογισμός του Άρη είναι 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Μόνο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Απόλλωνας, πανηγύρισε περισσότερες νίκες (εννέα). Με 10 γκολ παθητικό, ο Άρης διαθέτει την καλύτερη αμυντική γραμμή του πρωταθλήματος, ενώ είναι η ομάδα που κράτησε ανέπαφη την εστία της στα περισσότερα παιχνίδια, σε επτά.

Σε 14 αγωνιστικές, ο Λιάσος Λουκά χρησιμοποίησε συνολικά 24 ποδοσφαιριστές. Ο Βανά Άλβες και ο Γκόρντον Σίντελφελντ είναι οι ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά. Αγωνίστηκαν και στα 14 παιχνίδια χωρίς να αντικατασταθούν, μετρώντας συνολικά 1.260 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ