aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: 16 παίκτες από 20 και πάνω ματς!

Άρης: 16 παίκτες από 20 και πάνω ματς!

Ο προπονητής του Άρη, χρησιμοποίησε στην έως τώρα διαδρομή του πρωταθλήματος, 26 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Μόλις 10 εξ αυτών, δεν έπαιξαν από 20 και πάνω αναμετρήσεις, κάτι που δεικνύει αυτομάτως πως διατηρεί «ζεστό» το μεγαλύτερο ποσοστό του έμψυχο δυναμικού, επενδύοντας παραλλήλως σε γκρουπ παικτών που αριθμητικά, φαντάζει αρκούντως ικανοποιητικό με βάση τις υποχρεώσεις.

Δύο δεκάδες παιχνιδιών μετρά ο Γιαμπλόνσκι και ένα περισσότερο, δηλαδή 21, οι Καζού, Στεπίνσκι, Γκομίς. Στις 22 συμμετοχές «συνωστίζονται» οι Μποακί, Μπράουν, Γιανγκό, Στρούσκι και Κακόριν, την ίδια ώρα που το κοντέρ των Μαγιαμπέλα, Μουσούντα «γράφει» 23. Οι Ζόκε, Μπρόρσον μετρούν από 24 και 25 συμμετοχές, αντιστοίχως.

Στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου στέκονται οι Βάνα Αλβες, Μπένγκστον με 26 και ασφαλώς, στο πρώτο συναντούμε τον Μπαμπίκα. Πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη των πρασίνων της Λεμεσού που έχει αγωνιστεί και στα 28 ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ