aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου»

«Άρη θυμήσου μια ζωή μαζί σου»

Με ανακοίνωσή τους, ο σύνδεσμος φιλάθλων Άρη, “Ταξίαρχοι” χαιρετίζουν την πρόσληψη του Φρεντ Βάντερμπιστ και αναφέρονται στη συνέχεια στον αυριανό αγώνα με τον Ερμή.

Αναλυτικά:

“Ο Σύνδεσμος Οπαδών και φίλων ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ < < ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ > > αρχικά χαιρετίζει την πρόσληψη του κυρίου Fred Vanderbiest στην θέση του προπονητή της ομάδας και του εύχεται καλή δουλειά και σύντομα επιτυχίες.

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου στο Τσίρειο, καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Άρη να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας. Η δίψα για την νίκη είναι μεγάλη και η δική μας θέση είναι στην κερκίδα και πουθενά αλλού. Η δική μας βοήθεια είναι αναγκαία στις προσπάθειες που κάνει η ομάδα για να επανέλθει στις επιτυχίες.

Οι ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ εκφράζουμε την πλήρη στήριξη μας προς την ομάδα και ειδικά προς τους ποδοσφαιριστές μας. Θα είμαστε δίπλα σας και θα αγωνιστούμε μαζί για την πρώτη νίκη .

ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΟΥ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ