aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρεσε αμυντικά, υστέρησε επιθετικά

Άρεσε αμυντικά, υστέρησε επιθετικά

Σε σχέση με προηγούμενα φιλικά παιχνίδια όπου ο Άρης παρουσίασε αρκετές… αρρυθμίες στην αμυντική του λειτουργία, στο προχθεσινό τεστ κόντρα στην Ομόνοια (1-1), η ομάδα ήταν εμφανώς βελτιωμένη στα μετόπισθεν και άρεσε ο τρόπος που αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως, οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Νικόλας Μαρτίδης αποσυντόνισαν τους αμυντικούς που πολλές φορές δεν είχαν την κατάλληλη αλληλοκάλυψη και η ομάδα κινδύνεψε να δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ. Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι παρουσιάστηκαν αδυναμίες, όμως το πιο θετικό για τους πράσινους της Λεμεσού είναι ότι δεν σπατάλησαν την καλύτερη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και σκόραραν στο φινάλε με τον Σκούρτη.

Αύριο ο Άρης θα τα πει φιλικά με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (17:30), ενώ το επόμενο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει οριστεί για το Σάββατο με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (20:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ