aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑποστολή «ανατροπής» στον Άρη

Αποστολή «ανατροπής» στον Άρη

Σε μια δύσκολη περίοδο χωρίς γκολ, η ομάδα της Λεμεσού δίνει κρίσιμο ματς στο ΓΣΠ.

Ο Άρης, παρότι μέχρι πρότινος εντυπωσίαζε με την επιθετική του παρουσία, αντιμετωπίζει αίφνης δυσκολίες, καθώς έχει να πανηγυρίσει γκολ εδώ και τέσσερις αγώνες, συμπεριλαμβανομένων δύο στο κύπελλο. Η έλλειψη αποτελεσματικότητας προκαλεί ανησυχία, δεδομένου ότι η ομάδα της Λεμεσού αποκλείστηκε από τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

Με την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα και ένα κενό τεσσάρων βαθμών από την τρίτη θέση, ο Άρης βρίσκεται σε σημείο όπου κάθε αγώνας κρίνεται απαραίτητος για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η αυριανή σημαντική αναμέτρηση εναντίον του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, λοιπόν, ενδέχεται να ορίσει την πορεία της σεζόν. Ο Άρης καλείται να ανασυγκροτηθεί και να αποδείξει τη δυνατότητά του να αντιστρέφει τις αρνητικές επιδόσεις, επιδιώκοντας να κλείσει την αγωνιστική περίοδο με θετικά αποτελέσματα.

«Είναι παιχνίδι στο οποίο το φαβορί είναι ο ΑΠΟΕΛ. Είναι στην 1η θέση, διεκδικεί πρωτάθλημα, παίζει στην έδρα του με τον κόσμο του. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Την πίεση θα την έχει ο ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς», σχολίασε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος. Η απουσία σημαντικών παικτών όπως οι Γιαγκό, Καζού και Στρούτσκι αυξάνουν τις προκλήσεις, με το προπονητικό επιτελείο να εργάζεται πυρετωδώς για να καλύψει τα κενά.

Υπενθυμίζουμε πως η «ελαφρά ταξιαρχία» μπορεί να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο είτε αν καλύψει το -4 από την Ομόνοια και τερματίσει τρίτη, είτε αν κρατήσει την τέταρτη θέση και η Ομόνοια κατακτήσει το κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ