aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑπόπειρα απόδρασης από το Μακάρειο

Απόπειρα απόδρασης από το Μακάρειο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το αν είναι καλοί μαθητές οι ποδοσφαιριστές του Άρη και το τι έχουν μάθει από τον νέο προπονητή τους τις τελευταίες εβδομάδες, θα το διαπιστώσουμε στην πορεία. Προς το παρόν σήμερα (18:00) έχουν τις εξετάσεις με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο και καλούνται να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν το διπλό. Ο Παναγή ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου. Είχε μείνει εκτός αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, μετά τον αγώνα με το Βέλγιο.

Ο νεαρός μέσος μαζί με τον άλλο βασικό με την Εθνική Ελπίδων, τον Φράγκο, θα αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της μεσαίας γραμμής. Μοναδικοί απόντες είναι οι τιμωρημένοι Χριστοφόρου και Μαμμίδης. Ο Άρης είναι σε ανοδική πορεία και έχει δείξει πως διαθέτει μια καλή ομάδα. Κόντρα στον Ολυμπιακό το ζητούμενο είναι η νίκη που θα τον ανεβάσει κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Στη χειρότερη περίπτωση ο στόχος της λεμεσιανής ομάδας είναι να μην χάσει. Θα χρειαστεί συγκέντρωση και πάθος, καλή ανασταλτική λειτουργία και αποτελεσματικότητα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός Γιάννης Χριστόπουλος θα στηριχθεί περίπου στους ίδιους, που είχαν αγωνιστεί και στα πρόσφατα παιχνίδια. Υπολογίζει και στον Μαραγκουδάκη, ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά και στους άλλους έμπειρους της ομάδας του, τον Νικολίτσα, τον Αλέξε και τον Γιούσεφ, οι οποίοι θα αποτελέσουν τα «φονικά όπλα» στην επίθεση. Ποντάρει φυσικά και στη σταθερότητα που θα επιδείξει η αμυντική του γραμμή.

Με βάση την εικόνα των προπονήσεων, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νουρεντινόσκι και στα άκρα της άμυνας οι Μουλόπουλος (δεξιά) και Ράντου (αριστερά). Ο Τρομπάροφ με τον Ευσταθίου θα είναι οι στόπερ και στη μεσαία γραμμή οι Παναγή, Φράγκος και Ενγκολό. Στην κορυφή αναμένεται να βρεθεί ο Αλέξε και στα δύο άκρα, οι Νικολίτσα και Μαραγκουδάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ