aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑποκαλύψεις για Παναγή και Νικολίτσα

Αποκαλύψεις για Παναγή και Νικολίτσα

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους.

Το αρχικό του σχόλιο: «Δεν είμαστε μαθημένοι στα εύκολα. Θα παλέψουμε με οποιοδήποτε τρόπο ώστε η ομάδα να μείνει στην πρώτη κατηγορία. Είναι σε δύσκολη θέση, όχι στην πιο δύσκολη. Αυτό που είναι θετικό στην ομάδα, είναι ότι είμαστε υγιές ομάδες, αν και υπάρχει στην ομάδα αυτό το ανέβα κατέβα, όλα τα άλλα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θα βρούμε τις λύσεις και η ομάδα θα παίρνει τους βαθμούς».

Τι σκοπεύει να κάνει: «Αυτό ακούστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή. Έχει συζητηθεί στην ομάδα τον τελευταίο μήνα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα. Υπάρχει σοβαρό θέμα σ’ αυτό το κομμάτι. Δύο παίχτες θα δοθούν δανεικοί και άλλοι δύο θα βρουν μόνοι τους ομάδα ή θα τους βρούμε εμείς. Όταν υπάρχουν παίχτες που παίρνουν χρόνο συμμετοχής και δείχνουν να μην μπορούνε, και θεωρούνται και “υψηλόμισθοι”, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα φύγουν λόγω ενίσχυσης. Προσπαθούμε να βρούμε παίχτες που θα εγκλιματιστούν γρήγορα, και αυτό σημαίνει από την κυπριακή αγορά. Αυτός είναι ο στόχος. Αν βρούμε πιο έτοιμους και Κύπριους, αυτό θα είναι το πιο θετικό για εμάς».

Για τον Νικολίτσα: «Υπάρχουν συζητήσεις με ομάδα της Ρουμανίας και αν υπάρχει εξέλιξη θα μετακινηθεί σε 1-2 μέρες».

Για τον Παναγή: «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε νεότερα για τον Παναγή, και αφορά ομάδα της Κύπρου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ