aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Από τον ΓΣΟ δεν υπάρχει κατανόηση»

«Από τον ΓΣΟ δεν υπάρχει κατανόηση»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Τόνι Αντωνίου. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη αναφέρθηκε στην αλλαγή έδρας των πρασίνων, στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα και τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας.

Για την αλλαγή έδρας: «Έχει γίνει αποδεκτό το αίτημα μας από την ΚΟΠ για να αλλάξουμε τη φυσική μας έδρα. Από τον ΓΣΟ δεν υπάρχει κατανόηση».

Όσον αφορά στο πότε θα δώσει ο Άρης το πρώτο του παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» είπε: «Δεν γνωρίζουμε ακόμα, υπάρχει αρκετή γραφειοκρατία, όμως θα ενημερώσουμε σύντομα πότε θα αγωνιστούμε εκεί για πρώτη φορά».

Για το παιχνίδι με τη Δόξα: «Δεν πετύχαμε ακόμη νίκη και την χρειαζόμαστε άμεσα. Θα κάνει κάποιες αλλαγές η τεχνική ηγεσία και θα κυνηγήσουμε τη νίκη, αλλά για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να σκοράρουμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Αλέξα είναι έτοιμος αλλά εναπόκειται στον προπονητή εάν θα τον ξεκινήσει. Εκτός θα είναι και ο Μαραγκουδάκης αλλά και ο Παναγή λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ