aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑντίδραση ελπίδας στον Άρη

Αντίδραση ελπίδας στον Άρη

Μπορεί να του βγήκε η ψυχή προψές στο Παφιακό, ωστόσο, ο Άρης νίκησε με 3-2 την ΑΕΖ και χαμογέλασε μετά από καιρό. Προσπέρασε στη βαθμολογία τη Δόξα κατά τρεις βαθμούς και άφησε πίσω του πέντε πόντους την προψεσινή του αντίπαλο.

Με βελτιωμένη ψυχολογία, οι πράσινοι της Λεμεσού ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Στα θετικά, η αντίδραση μετά το 0-2 που έφερε την ανατροπή.

Οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με πάθος και δεν πτοήθηκαν, παρά το κάκιστο μπάσιμό τους στο παιχνίδι. Στο τέλος δικαιώθηκαν χάρη στο γκολ-ποίημα του Ροζέριο Μάρτινς. Συνέβαλε φυσικά η γρήγορη μείωση με τον Σκούρτη και η ισοφάριση με πέναλτι από τον Αουρέλιο.

Η αγωνία φυσικά παρατείνεται, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, ωστόσο ήταν το πρώτο θετικό δείγμα μετά από καιρό. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα αρχίσει από σήμερα την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Τσίρειο με αντίπαλο την ΑΕΚ. Εκτός πλάνου βρίσκονται οι Μαραγκουδάκης, Παναγή και Θεοφίλου, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Ο Νικόλας Μαρτίδης ξέρει πως η ομάδα του έχει δύσκολο πρόγραμμα και στη συνέχεια (ακολουθούν τα ματς με ΑΕΛ και Ομόνοια), όμως είναι αισιόδοξος πώς η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ