aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑντίδραση από οπαδούς Άρη: Θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια

Αντίδραση από οπαδούς Άρη: Θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια

Με ανάρτηση στον λογαριασμός τστο Facebook, οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, «Ταξίαρχοι», μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στην οποία θα παραδώσουν τα εκλογικά του βιβλιάρια.

«Η χειρότερη μέρα στην ιστορία του Άρη!»

Αναλυτικά:

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η σελίδα μας πριν από λίγο, οι φίλοι και οπαδοί του Άρη Λεμεσού με την ονομασία «Ταξίαρχοι» προγραμματίζουν εντός των ημερών εκδήλωση κατά την οποία θα παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια. Η έντονη δυσαρέσκεια των Αρειανών μετά την άσχημη εξέλιξη στο γηπεδικό και την ρήξη στις σχέσεις μεταξύ της ομάδας και του ΓΣΟ όπως φαίνεται φέρνει δυναμική αντίδραση.

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο γύρω στους 400 φίλους της ομάδας είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα εκλογικά τους βιβλιάρια άμεσα καθώς νιώθουν ότι βρίσκονται στο περιθώριο και ότι η πολιτεία και οι αρμόδιοι ΔΕΝ τους υπολογίζουν πάρα την έντονη αντίδρασή τους από χθες το βράδυ.

Επιπλέον εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους και από ορισμένα ΜΜΕ καθότι από χθες το βράδυ πολύ λίγα μέσα δημοσίευσαν τις αντιδράσεις τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ