aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑνθεκτικός στα 36 του ο Κρίστης

Ανθεκτικός στα 36 του ο Κρίστης

 

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση του Άρη και ο Κρίστης Θεοφίλου είχαν συμφωνήσει πριν από ένα μήνα πως θα πορευτούν μαζί για άλλον ένα χρόνο. Η απόφασή τους για επέκταση συνεργασίας επισημοποιήθηκε από τον πρόεδρο του Άρη, Σταύρο Δημοσθένους.

Ο 36χρονος αμυντικός αποφάσισε επίσης πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι η τελευταία του. Με 18 χρόνια καριέρα, πρώτα στον Απόλλωνα, ακολούθως στην ΑΕΚ, την ΑΕΛ και τον Άρη, ο Θεοφίλου έχει γράψει τη δική του ιστορία. Πήρε την απόφαση να αγωνιστεί για ακόμη ένα χρόνο, ξέροντας πως έχει τις δυνάμεις να βοηθήσει τον Άρη.

Ο Σάκης Κύπρου είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να αγωνιστεί στο ρουμανικό πρωτάθλημα. Ο 24χρονος επιθετικός την προσεχή Δευτέρα θα αγωνιστεί σε φιλικό με την Ντιναμό Βουκουρεστίου, στη Σλοβενία, όπου βρίσκεται για προετοιμασία.

Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ντιναμό. Το πρωτάθλημα στη Ρουμανία αρχίζει τέλη Ιουλίου και ο Ιοάν Αντόνε, προπονητής της Ντιναμό, άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του Κύπριου φορ.

Ο Κύπρου άρχισε την καριέρα του από την Ομόνοια. Από το 2011 μέχρι το 2013 ήταν στον Χαλκάνορα. Τον Ιανουάριο του 2014 πήγε στην Καλλονή, για να τον αποκτήσει ο Άρης τον Ιανουάριο του 2015. Τον βοήθησε να ανέβει στην Α’ Κατηγορία, ενώ, στη σεζόν που πέρασε, ήταν ο ένας από τους τρεις βασικούς επιθετικούς της ομάδας της Λεμεσού.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν ότι έχουν προγραμματίσει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 20 Ιουλίου. Με σύνθημα «μια ιστορία, μια ζωή» συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Άρη για τη σεζόν 2016-17. Οι τιμές είναι 150, 250 και 500 ευρώ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ