aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆνοιξε διάπλατα η πόρτα της εξόδου!

Άνοιξε διάπλατα η πόρτα της εξόδου!

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στον Άρη αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις. Χθες έγινε γνωστό ότι αποχωρούν οι Μάριους Αλέξε, Μάρκο Αουρέλιο και Ζοάο Λεονάρντο. Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες, ο Ρουμάνος φορ, ο οποίος ήλθε για «αστέρι» στη Λεμεσιανή ομάδα (κατέγραψε μόλις εννέα συμμετοχές) θα συνεχίσει την καριέρα του στην προηγούμενή του ομάδα, την τουρκική Καραμπιουκσπόρ.

Με τους Λεονάρντο και Αουρέλιο (9 και 5 συμμετοχές αντίστοιχα) διακόπηκε η συνεργασία, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρελθόν αποτελεί και ο Μπανέλ Νικολίτσα (κατέγραψε 12 συμμετοχές), ο οποίος επαναπατρίζεται και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ρουμανική Σέπσι Σφάντου, την οποία προπονεί ο πρώην προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Εουτζέν Νεαγκόε.

Παράλληλα, την πόρτα της εξόδου διαβαίνουν και οι Εβαρίστε Ενγκολόκ-Ντίνο Μεντζέντοβιτς, με τους οποίους διακόπηκε επίσης το συμβόλαιο, ενώ όπως γράψαμε και χθες, υπ’ ατμόν είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος και η πιθανή αποδέσμευσή του θα προκύψει πιθανότατα μετά από συνεδρία. Η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από τη γενική εικόνα που βγάζει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν αποκλείεται να προκύψει και δεύτερο διαζύγιο με προπονητή στη σεζόν, μετά την απομάκρυνση του Νικόλα Μαρτίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ξεκίνημα της σεζόν είδε την πόρτα της εξόδου ο Βασίλης Σκούρτης και ο Νταβίντ Πόλιανετς, ο οποίος ακολούθως μετεγγράφηκε στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ