aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑνοικτός ο δρόμος στον Άρη για παραμονή

Ανοικτός ο δρόμος στον Άρη για παραμονή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έκανε το αναμενόμενο ο Άρης προχθές στο Δασάκι και με το διπλό επί του Εθνικού (4-0) άνοιξε ο δρόμος για αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Οι πράσινοι με τη νίκη τους έφτασαν στους 16 βαθμούς και πλέον βλέπουν πιο αισιόδοξα την προσπάθειά τους για παραμονή στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια.

Το ματς ήταν κλειδί για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς με βαθμολογική απώλεια θα έμενε πίσω και θα δυσκόλευε η αποστολή για παραμονή. Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν συνεπείς και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να τους δημιουργήσει προβλήματα. Η χαρά και η αισιοδοξία είναι διάχυτη πλέον, όμως μένουν άλλοι τέσσερις τελικοί, με το παιχνίδι που ακολουθεί με την Πάφο, την ερχόμενη Τρίτη στο Τσίρειο, να είναι σημαντικό.

Ο Νίκος Παναγιώτου παρέταξε το καλύτερο δυνατό σχήμα και το 4-0 δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας του στον προχθεσινό αγώνα. Μετά από αρκετό διάστημα ο Μαραγκουδάκης είδε δίχτυα και έδειξε πως σε μια κρίσιμη περίοδο βρήκε τον καλό εαυτό του. Σημείωσε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα, ενώ είχε και μια κεφαλιά στο δοκάρι.

Ο Κούσας πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη και έπεισε με την εμφάνισή του πως η βοήθειά του είναι σημαντική. Το έμψυχο δυναμικό είναι αρκετά καλό και ειδικότερα με τις προσθήκες που έγιναν, η ομάδα δείχνει πως μπορεί να κερδίσει τους βαθμούς που χρειάζεται για να σωθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ