aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑνοίγουν τα «φτερά» τους

Ανοίγουν τα «φτερά» τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ετοιμάζονται να ανοίξουν τα… φτερά τους, οι Κύπρος Χριστοφόρου και Γιάννης Ευσταθίου. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του Άρη, που είχαν μια πολύ καλή σεζόν, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του συλλόγου Σταύρο Δημοσθένους ψάχνουν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.

Υπάρχουν επαφές με ομάδες από την Ελλάδα, το Βέλγιο και την Αυστρία και το πιο πιθανό είναι να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποιαν από τις ομάδες αυτών των χωρών. Και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», όμως η διοίκηση δεν θα τους αρνηθεί να κάνουν το επόμενο βήμα, αν και εφόσον φυσικά υπάρξουν προτάσεις που θα συμφέρουν και στον Άρη.

Πίσω από αυτούς υπάρχουν άλλοι πολύ καλοί Κύπριοι παίκτες, στους οποίους οι πράσινοι είναι έτοιμοι να επενδύσουν. Το εγχείρημα με την προώθηση νεαρών γηγενών παικτών έχει πετύχει και από την στιγμή που υπάρχει «φλέβα χρυσού» στην ομάδα της Λεμεσού, θα συνεχίσουν να δίνουν ευκαιρίες.

Παράλληλα, η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται και στον Άρη έχουν σαν πρώτο στόχο την απόκτηση ενός έμπειρου και ικανού τερματοφύλακα. Πριν όμως η ομάδα προχωρήσει σε αυτή την προσθήκη, η διοίκηση θέλει να κλείσει οριστικά και το θέμα του προπονητή, για να μπορέσουν από κοινού οι δύο πλευρές να συνεργαστούν για την εξεύρεση των κατάλληλων παικτών.

Πάντως, πολλή δουλειά γίνεται και από τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Αντωνίου, ο οποίος έχει στα χέρια του έτοιμη λίστα με παίκτες που έχουν επιλεγεί και μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη να καταστεί καλύτερος τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ