aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑναζητά μία νίκη-υπέρβαση

Αναζητά μία νίκη-υπέρβαση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μια νίκη που θα φέρει βαθμούς, αλλά θα τονώσει και την ψυχολογία για τη συνέχεια, ψάχνει ο Άρης. Οι πράσινοι, έχασαν αρκετό έδαφος, παραμένουν στα χαμηλά και οι εννέα βαθμοί που έχουν μαζέψει, τους έχουν βάλει σε σκέψεις. Γι’ αυτό και το παιχνίδι με την ΑΕΛ την Κυριακή, το αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα, ελπίζοντας πως με καλή απόδοση και την τύχη με το μέρος τους, θα καταφέρουν να έχουν βαθμολογικό όφελος.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος δούλεψε τις τελευταίες μέρες στον ανασταλτικό μηχανισμό, καθώς ο στόχος του θα είναι να μην αφήσει τους αντίπαλους επιθετικούς να μπαίνουν εύκολα στην περιοχή. Έχει άλλη μια προπόνηση, την αυριανή για να αποφασίσει με ποιους θα αρχίσει τον αγώνα και κάνει σκέψεις, μπροστά από τους Τρομπάροφ και Λεονάρντο, να χρησιμοποιηθούν οι Χριστοφόρου και Παναγή.

Σε περίπτωση που προστεθεί και τρίτος παίκτης στο κέντρο της άμυνας, αυτός θα είναι ο Ευσταθίου. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ποντάρει πολλά στους έμπειρους επιθετικούς του, τους Μαραγκουδάκη, Αλέξε, Γιούσεφ και Νικολίτσα, εκ των οποίων οι τρεις θα είναι στο αρχικό σχήμα. Μίλησε στους παίκτες του προσπαθεί να τους πείσει πως τους εμπιστεύεται, δείχνοντάς τους τον δρόμο, που δεν είναι άλλος από μια νίκη, η οποία θα τους ανοίξει τους ορίζοντες για να κάνουν καινούργιο ξεκίνημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ