aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ανασύνταξη εδώ και τώρα», είναι το σύνθημα στον Άρη

«Ανασύνταξη εδώ και τώρα», είναι το σύνθημα στον Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον Άρη, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα με την πάροδο των δέκα πρώτων αγωνιστικών, η διακοπή του πρωταθλήματος λογικά πρέπει να τον βοηθήσει στην προσπάθεια που καταβάλλει για να ανασυνταχθεί.

Σε καλύτερο «τάιμινγκ» για τον Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, δεν θα μπορούσε να έλθει εν ολίγοις η διακοπή. Γνωρίζει πολύ καλά πως με παρόμοιες εμφανίσεις της ομάδας του, όπως αυτές που μας παρουσίασε μέχρι τώρα, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα στη συνέχεια.

Συνεπώς, χρειάζεται πολλή δουλειά για να βελτιωθεί η αγωνιστική συμπεριφορά του συνόλου.  Ο Βέλγος προπονητής ξεχώρισε κάποια πράγματα στο πρώτο παιχνίδι που βρέθηκε στον πάγκο του Άρη, αυτό με τον Ερμή δηλαδή και είδε το πού χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις. Βασικά η «επιμόρφωση» των ποδοσφαιριστών αφορά όλες τις γραμμές, με τον Βαντερμπίστ να ξεκινά από την άμυνα, εκεί που φάνηκαν πολλά κενά και οι αδυναμίες με τον Ερμή.

Παράλληλα, όπως φαίνεται, θα υπάρξουν αλλαγές στη μεσαία γραμμή, ενώ η αλλαγή που πιθανόν να δώσει άλλη δυναμική στον Άρη είναι η επιστροφή του Μαραγκουδάκη. Ο Ελλαδίτης  επιθετικός προπονείται κανονικά και από Δευτέρας θα μπει σε φουλ ρυθμό με στόχο να προλάβει τον αγώνα με την Αναγέννηση.

Στον Άρη περιμένουν, πως θα ανεβάσουν απόδοση οι Ονίλο, Σκούρτης και Ικάντε, οι οποίοι θεωρούνται παίκτες κλειδιά για να μπορέσει η ομάδα να κερδίσει βαθμούς στη συνέχεια και να αποφύγει τις βαθμολογικές περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ