aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑναγνωριστήκαν οι εγχώριοι στόχοι

Αναγνωριστήκαν οι εγχώριοι στόχοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παραχώρηση των Κύπρου Χριστοφόρου και Μηνά Αντωνίου στον ΑΠΟΕΛ, δίνει τη δυνατότητα στον Άρη να κινηθεί καλύτερα με τα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο του. Η διαβεβαίωση από τον πρόεδρο του συλλόγου, Σταύρο Δημοσθένους, είναι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη, με στόχο να κοιτάζει στα μάτια όλους τους αντιπάλους της. Από το ρόστερ θα αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και θα γίνει προσπάθεια για να αποκτηθούν καλύτεροι.

Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει σημειώσει κάποια ονόματα Κύπριων και ξένων ποδοσφαιριστών, που είχαν καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Ανάμεσά τους και ο Νταβίντ Πόλιανετς (φωτό).

Όπως γράψαμε και χθες, οι πράσινοι έχουν προχωρήσει σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Έντιν Νουρεντινόσκι, ο οποίος είναι το δεύτερο απόκτημα μετά τον Ανδρέα Μαμμίδη. Επίσης, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Κύπριο τερματοφύλακα Δημήτρη Στυλιανού.

Από εκεί και πέρα, δεν το έκρυψαν ποτέ οι παράγοντες του συλλόγου της Λεμεσού, πως δεν θα στέκονταν εμπόδιο σε ποδοσφαιριστή τους, ο οποίος θα ήθελε να κάνει το άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Πέραν των Χρυσοστόμου και Αντωνίου (Φράγκος, Παναγή, Παχίπης), οι πράσινοι διαθέτουν και άλλους εξελίξιμους νεαρούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ