aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑναγκασμένος να κυνηγήσει το «διπλό»

Αναγκασμένος να κυνηγήσει το «διπλό»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από κάπου πρέπει να κρατηθεί ο Άρης και στο σημερινό ματς με την Ανόρθωση θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ έχει ανάγκη. Η βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα της Λεμεσού είναι επισφαλής και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και θετικά αποτελέσματα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Κάποιες ομάδες δείχνουν πως έχουν πάρει τα πάνω τους και απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη, την ίδια περίοδο που ο Άρης ψάχνεται. Γι’ αυτό και ο Βαντερμπίστ θέλει σήμερα από τους παίκτες του να φύγουν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με βαθμολογικό κέρδος και να αποδείξουν την ικανότητά τους να ξεφύγουν από τις περιπέτειες.

Με αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί ο Άρης απέναντι στην Ανόρθωση. Σε σχέση με την ενδεκάδα του τελευταίου αγώνα, ο Παναγή θα πάρει θέση βασικού, ενώ ίσως επανέλθει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ευσταθίου. Θα επιδιώξει το μηδέν παθητικό και θα κυνηγήσει το γκολ με τους Αντωνίου, Μαραγκουδάκη και Γκονσάλες. Οι Γιούσεφ και Παχίπης εξέτισαν την ποινή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ