aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑν πάρει χρήμα, δεν θα πει «όχι»

Αν πάρει χρήμα, δεν θα πει «όχι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η δουλειά που γίνεται από τον Θαλή Θεοδωρίδη αναμένεται πως θα αποδώσει στο πρωτάθλημα και ο Άρης θα έχει άλλη μια καλή σεζόν. Τα φιλικά είναι για την τεχνική ηγεσία, όμως στο πρωτάθλημα θα φανούν οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και πού μπορεί να φθάσει.

Το ρόστερ ακόμη δεν έχει συμπληρωθεί και ο Ελλαδίτης τεχνικός έχει υπόψη του μια-δυο περιπτώσεις και τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό και κατά πόσο θα γίνει εφικτή η απόκτησή τους. Ίσως προκύψουν και αποχωρήσεις. Η Ανόρθωση θέλει τους Κύπρου και Αντωνίου και σε περίπτωση παραχώρησής τους θα πρέπει να εξευρεθούν οι αντικαταστάτες τους.

Ο Άρης στην περσινή σεζόν στηρίχτηκε στους γρήγορους επιθετικούς και οι Κύπρου – Αντωνίου ήταν πολύτιμοι για τον προπονητή τους. Από την άλλη, για να επιβιώσει το σωματείο, όταν η διοίκηση έχει πρόταση για ποδοσφαιριστές της, δεν θα αρνηθεί παραχώρησή τους. Είναι ένας τρόπος να εισρεύσει χρήμα στο ταμείο, διαφορετικά δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ