aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Αν όχι Λάρνακα, τότε Παφιακό και ας ξεσπιτωθώ! Θα γλυτώσω €140.000»

«Αν όχι Λάρνακα, τότε Παφιακό και ας ξεσπιτωθώ! Θα γλυτώσω €140.000»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος του Άρη Σταύρος Δημοσθένους, από του οποίου τα λεγόμενα βγαίνει και μία είδηση σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης με τους ανθρώπους του ΓΣΟ.

Αναλυτικά: «Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το Τσίρειο. Γύρισε όλη η Κύπρος ανάποδα και οι άνθρωποι του ΓΣΟ κάθονται στις καρέκλες τους και δεν τους νοιάζει τίποτα. Δεν μας έστειλαν ούτε μία επιστολή. Αν δεν εγκριθεί από την Αστυνομία να παίξουμε στη Λάρνακα, θα κάνουμε αίτηση για Παφιακό. Δεν μπορούμε στο Τσίρειο να αντεπεξέλθουμε στο οικονομικό. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε μια ζωή τους ανθρώπους του ΓΣΟ. Προτιμώ να ξεσπιτωθώ, να εξοικονομώ λεφτά και να τα δίνω σε ποδοσφαιριστές. Για μία ομάδα να παίζει σε ξένο γήπεδο για δύο χρόνια μέχρι να κτιστεί το γήπεδο στη Λεμεσό, δεν είναι το χειρότερο. Θα εξοικονομήσουμε περίπου 120.000-140.000 ευρώ για δύο σεζόν (20.000-70.000 ανά χρόνο)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ