aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑν ικανοποιηθεί οικονομικά, τους δίνει

Αν ικανοποιηθεί οικονομικά, τους δίνει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όλοι έχουν την τιμή τους και οι διοικούντες τον Άρη δεν θα πουν όχι αν δεχθούν μια καλή πρόταση για ποδοσφαιριστές τους. Το γεγονός ότι πέρσι διακρίθηκαν αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές με τη φανέλα του Άρη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον τρίτων για κάποιους από αυτούς.

Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τους Κύπρου και Αντωνίου από την Ανόρθωση, ενώ και άλλοι πράσινοι, οι Χριστοφόρου, Παναγή και Ευσταθίου παρακολουθούνται στενά από άλλες ομάδες. Η διοίκηση του Άρη είναι ανοικτή σε προτάσεις και η φιλοσοφία της είναι ότι αν πάρει το αντάλλαγμα που επιθυμεί, δεν θα αρνηθεί σε κανένα ποδοσφαιριστή τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Άρη συνεχίζουν τις ενέργειες για την ενίσχυση του ρόστερ. Αναμένονται άλλες μια ή δυο κινήσεις και τη Δευτέρα, στην παρουσίαση του ρόστερ, πιθανό να υπάρξουν νέα πρόσωπα. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και την Κυριακή στην Παρεκκλησιά ο Θαλής Θεοδωρίδης θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του αγωνιζόμενη κόντρα στην τοπική ομάδα.

Ο Αντρέι Ράντου εντάχθηκε και τυπικά στο δυναμικό του Άρη καθώς παραλήφθηκε το διεθνές πιστοποιητικό του από τη ρουμανική ομοσπονδία. Ο 20χρονος ακραίος αμυντικός αποκτήθηκε από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Παλαιότερα έπαιξε στις Ακαντέμικα Άρτζες και Μπερτσένι ως δανεικός. Ο ποδοσφαιριστής μετρά και δύο συμμετοχές με την Εθνική Παίδων της χώρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ