aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑν δεν το καταλάβατε, ο Άρης έριξε τα τσιμέντα!

Αν δεν το καταλάβατε, ο Άρης έριξε τα τσιμέντα!

Ίσως να μην έχουν καταλάβει πολλοί την αξία της μετεγγραφής του Φρανζ Μπρόρσον από τον Άρη. Αν τον ανακοίνωνε κάποια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου, θα γεμίζαμε πρωτοσέλιδα και θα μιλούσαμε για βόμβες μεγατόνων!

Για να καταλάβουμε όλοι για τι παίκτη μιλάμε, πρόκειται για τον βασικό αμυντικό της πρωταθλήτριας Σουηδίας Μάλμε, με 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα που έληξε τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ στην τρέχουσα διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ έγραψε δέκα παρουσίες, εκ των οποίων οι πέντε στη φάση των ομίλων! Έπαιξε δηλαδή με ομάδες όπως η Γιουβέντους, η Ζένιτ και η Τσέλσι.

Αλήθεια, ξέρετε πολλές κυπριακές ομάδες που απέκτησαν ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, ο οποίος ήταν βασικός της ομάδας του στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μόλις το προηγούμενο τρίμηνο; Με κάθε επιφύλαξη, ίσως και να μην έγινε ποτέ κατά το παρελθόν.

Η κίνηση για την απόκτηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού είναι άλλη μια απόδειξη πως ο ιδιοκτήτης του Άρη και γενικότερα όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό της ομάδας, έχουν θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την τρέχουσα σεζόν.

Ο Μπρόρσον είναι 25 ετών αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού, είναι 1.86 και ξεκίνησε την καριέρα του στη Μάλμε, με την οποίαν αγωνιζόταν μέχρι προσφάτως. Με εξαίρεση τη σεζόν 2019-20, που έπαιξε ως δανεικός στη δανέζικη Έσμπγιεργκ, τα άλλα χρόνια της καριέρας του τα πέρασε στην πρωταθλήτρια Σουηδίας.

Είναι επίσης δύο φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δημοσιεύματα στην Ελλάδα έφεραν τον Σουηδό προ των πυλών της ΑΕΚ Αθηνών το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε τελικά.

Μένει να δούμε λοιπόν εάν και οι άλλες μετεγγραφές του Άρη θα κυμανθούν στο ίδιο επίπεδο, καθώς είναι προφανής η πρόθεση του συλλόγου της Λεμεσού για περαιτέρω ενίσχυση του (έτσι κι αλλιώς) δυνατού ρόστερ της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ