aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Αν δεν μπορούσα, θα αποχωρούσα»

«Αν δεν μπορούσα, θα αποχωρούσα»

Την απόφαση του να συνεχίσει για ακόμη ένα χρόνο την ποδοσφαιρική του καριέρα, κοινοποίησε στον πρόεδρο του Άρη ο Κρίστης Θεοφίλου. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός συμπλήρωσε τα 37 του χρόνια τον περασμένο Απρίλιο, όμως νοιώθει πως έχει τις ακόμη δυνάμεις για να προσφέρει στους πράσινους.

Σε ανύποπτο χρόνο πάντως ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Νικόλας Μαρτίδης είχε δηλώσει πως θα ήθελε να τον είχε μαζί του και στη νέα σεζόν, αφού πέραν από την απόδοσή του στον αγωνιστική χώρο μπορεί να βοηθήσει γενικά με την εμπειρία του.

«Αν καταλάβαινα πως δεν έχω δυνάμεις, θα αποχωρούσα. Όμως μπορώ να βοηθήσω και θα το κάνω. Θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου, είτε σαν βασικός είτε σαν αλλαγή. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω τον Άρη για άλλο ένα χρόνο», δήλωσε στο «Goal», Κρίστης Θεοφίλου, ο οποίος στη λήξασα σεζόν 25 συμμετοχές και στα 24 παιχνίδια ήταν βασικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ