aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΑμυντική θωράκιση και αντεπιθέσεις

Αμυντική θωράκιση και αντεπιθέσεις

Τεράστια η πρόκληση που έχει μπροστά του ο Άρης στο σημερινό του παιχνίδι με την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι και πρωτοπόροι του πρωταθλήματος είναι το φαβορί, όμως η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη θα τα δώσει όλα για την έκπληξη και το βαθμολογικό κέρδος.

Οι δυσκολίες θα είναι πολλές, όμως οι πράσινοι θέλουν απόψε να έχουν καλή απόδοση και ελπίζουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος τους. Ο Ελλαδίτης προπονητής δούλεψε τις τελευταίες μέρες σε θέματα τακτικής, γνωρίζοντας πως η αντίπαλός του είναι καλά δουλεμένη ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Η προσπάθεια του Άρη θα είναι δύσκολη.

Ο πρώτος του στόχος είναι να περιοριστεί η δυνατότητα της ΑΕΚ να δημιουργεί ευκαιρίες. Το ζητούμενο είναι όπως μπροστά από τον Γκολζ να παρουσιαστεί μια συμπαγής αμυντική γραμμή, με βοήθειες από τους χαφ. Δεν αποκλείεται ο Θεοδωρίδης να τοποθετήσει και τρίτο στόπερ θέλοντας να κλείσει καλύτερα τους διαδρόμους προς την εστία της ομάδας του.

Αν γίνει αυτό, ίσως δούμε μαζί τους Παντίδο, Αλβάρεθ και Θεοφίλου, με τους Κυριάκου και Ευσταθίου να καλύπτουν τα δύο άκρα. Όλα αρχίζουν από την αμυντική θωράκιση όμως για να καταφέρει η ομάδα της Λεμεσού να παρουσιαστεί ανταγωνιστική θα χρειαστεί μια μεσαία γραμμή ικανή να συγκρατήσει τους γηπεδούχους και παράλληλα να τροφοδοτήσει τους Σκούρτη και Μαραγκουδάκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ